Lav din egen hjemmeside gratis

Lav din egen WordPress hjemmeside gratis

Vil du gerne lære at lave din helt egen hjemmeside ganske gratis? Så er du bestemt ikke den eneste. Mange mennesker i Danmark, og verden for den sags skyld, søger hver eneste dag på Google efter information om, hvordan man kan lave sin egen hjemmeside.

Det er faktisk slet ikke så svært som mange tror. Hvis du ca. bruger en time på at læse og søge information, så vil du være godt klædt på til at lave din egen hjemmeside i WordPress.

Men lad mig ganske kort give dig overblikket over den information, som du har behov for, så du kan lave din egen hjemmeside.

  • Køb af domæne og webhotel
  • 1-Click installation
  • Opsætning af hjemmesiden i WordPress

Du kan også vælge at læse denne ultimative guide om, hvordan du laver din egen hjemmeside. Guiden er lavet af SEO-butler.dk, og må siges at være virkelig god.

Køb af domæne og webhotel

Jeg vil anbefale dig at købe dit domæne og webhotel hos Unoeuro. Det er billigt og nemt at finde ud af – og så fungerer det bare!

Hvis du ikke ved hvad navnet på dit domæne skal være endnu, så skal du selvfølgelig gå i tænkeboks først.

Du skal dog være opmærksom på, at mange domænenavne er optaget, så du kan ikke bare vælge frit.

1-Click installation

1-Click installation gør det fantastisk nemt at installere WordPress på bare et par sekunder. Efter du har købt dit domæne og webhotel går du blot til dit kontrolpanel på Unoeuro. Derefter trykker du på 1-Clickinstallation – vælger WordPress og så er du i gang.

Opsætning af din hjemmeside

Selve opsætningen af din hjemmeside er det, som tager mest tid. Vil du blot lave en blog, hvor du kan lave nogle indlæg en gang i mellem, så er du lyn hurtigt i gang. Vil du lave en hjemmeside eller webshop, så kræver det lidt mere.

0 replies

Skriv en kommentar

Ønsker du at deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *