Hurtig lån til det du lige står og mangler

Tag et hurtig lån

Hvad er et hurtig lån?

Et hurtig lån er et lån hvor behandlingstiden er ultra hurtig. Perioden fra du ansøger om lånet til pengene er på din konto er meget kort. Dog er perioden blevet en lille smule længere grundet den nye lovgivning som trådte i kraft 1. januar 2017. Nu skal du efter at din låneansøgning er godkendt, vente 2 dage. Efter de 2 dage skal du bekræfte at du stadig er interesseret i at optage lånet.

Hurtig lånet går også under navne som kviklån, mikro lån, mini lån, SMS lån, ekspress lån osv.

Fordelene ved hurtig lån

Der er flere forskellige fordele forbundet med hurtig lånene. En af de fordele som har gjort hurtig lånene så populære er den korte behandlingstid. Set i forhold til et banklån, hvor behandlingstiden ofte er meget lang. Låneudbyderne af hurtig lån beder dig heller ikke redegører for, hvad dit lån skal gå til – det er fuldstændig op til dig selv. Ønsker du at tage et banklån vil du blive bedt om at komme med en grundig redegørelse. Når du optager et hurtig lån behøves du ikke at stille sikkerhed med hverken hus, bil eller andre aktiver.

3 tilbud på hurtig lån

Er du på udkig efter et hurtig lån? Så kan du faktisk få sendt 3 gode muligheder på hurtig lån direkte til din mail. Så slipper du for selv at bruge tid på at finde frem til de gode lånemuligheder. Det er ganske gratis og uforpligtende.

Der går kun et par minutter, så har du modtaget dine 3 lånemuligheder. Du får alt den information du har brug for vedrørerende de 3 hurtig lån. Mailen indeholder information om låneudbyderen, det mulige lånebeløb, afbetalingsperioden, renteniveauet og de årlige omkostninger i procent. Derudover får du også et låneeksempel til hvert hurtig lån, så har du et bedre sammenligningsgrundlag.

Sammenlign hurtig lån

Virksomheden Moneyboost har lavet en fortrinlig sammenligningsguide over hurtig lån. Så kan du hurtigt danne dig et overblik over lånemarkedet og finde frem til det hurtig lån, som er det helt rigtige for dig. Ud over at guiden indeholder en sammenligningsguide, vil du også blive præsenteret for alt den information, som du har brug for, når du skal optage et kviklån.

Hvad kan du bruge et hurtig lån på?

Det er kun fantasien som sætter grænser. Som sagt tidligere skal du ikke redegøre for hvad du vil bruge pengene på, når du optager et hurtig lån. Derfor kan du bruge pengene lige præcis på det, som du vil, uden at du skal stå til ansvar. Så om du ønsker at bruge dit lån på den rejse du altid har drømt om, en god omgang shopping, drømme brylluppet, den store fest eller bare betaling af nogle uforudsete regninger, det er helt op til dig.

0 replies

Skriv en kommentar

Ønsker du at deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *