Teknologi og træning – to tendenser i tiden

loeb

Hvornår har du sidst været i et fitnesscenter? Hvis du når op på to gange i den sidste uges tid, er du sådan set meget gennemsnitlig – tro det eller lad være. Det er nemlig trendigt at gå op i sig selv og sit udseende. Hvis du så samtidig blogger om dine træningsvaner og dit træningsgear, er du rigtig fremme i (løbe)skoene.

Ja, skønhed kommer indefra, men lad os være ærlige. Det betyder noget, hvordan vi ser ud – især på sociale medier. Vi træner som aldrig før, og der findes ikke den kanal i dit TV med respekt for sig selv, der ikke har et livsstilsprogram om at lave bedre og sundere mad. Hvis maden så kan laves på 10-15 minutter, er det helt i top, for vi har nemlig også travlt med at gøre karriere – travlt med, at fremstille os selv i det mest positive lys. “Livet er fedt”, siger vi, men vi spiser sundt, får lavet løbeanalyser og køber forskelligt udstyr til den perfekte løbetur. Det er faktisk en anden tendens i tiden. Vi måler og vejer som aldrig før for at optimere vores resultater.

Løb en tur og stå af teknologiræset

Stop op et øjeblik og spørg så dig selv, om du har behov for at måle og veje så meget. Fair nok, at du gerne vil holde øje med, om du taber dig, men behøver du at investere i pulsmåler, læbeur og andre gadgets for at tabe dig?

Det er selvfølgelig sundt at holde sig i form, men det er også sundt ind imellem at trække stikket og bare løbe en tur for at løbe en tur.

Du opnår en masse fordele:

  • Du kan slå hjernen fra.
  • Du bliver mere opmærksom på dine omgivelser og den smukke natur.
  • Du kan føre en analog samtale med en eventuel løbemakker.

Okay, jeg ved godt, at jeg lyder som en gammel hippie. Peace, love and harmony har dog aldrig sagt mig så meget, og desuden fylder jeg kun 30 næste gang. Inden du beskylder mig for at være håbløst umoderne, vil jeg bare give dig fuldstændig ret. Jeg er umoderne. Se bare på antallet af erhvervsnyheder om teknologi, der dagligt bliver fremhævet i diverse medier – anologe og digitale – sjovt nok.

Alt med måde

Ja, teknologi og  træning er to tendenser i tiden. Jeg bruger også selv teknologi, når jeg træner, så jeg påstår ikke, at jeg er hellig. Jeg tænker bare indimellem på, at jeg bør tænke alt med måde, men sådan er det jo med så meget.

Hvad mener du?

0 replies

Skriv en kommentar

Ønsker du at deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *